Személyes blogom: NORBERT.blog.hu


...

Történnek dolgok.

Dolgok, amik netre kerülnek.

Reklám


Rss

Kövesd figyelemmel a blogot és nézd elsőnek a legfrissebb bejegyzéseket, már RSS-en keresztül is! Klikk:
január 2020
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
  • fakutya2: 7-13nál még oda üt egy párat a gumibottal,de minek amikor szegény már meg se tud mozdulni mert raj... (2011.06.24. 12:50) Felháborító embertelenség
  • andi_andrea: A legtobb ijen baleset azert van mert nem tartsak be a kozlekedesi szabalyokat.A es ezert tortenne... (2011.04.06. 17:37) Gyomorforgató balesetek - képek
  • Sorin (törölt): Csodasak, mind a ketten. (2009.07.07. 19:44) Katona dolog
  • Sorin (törölt): Nahyon kinos mi. (2009.07.07. 19:42) Reklám 2.
  • Sorin (törölt): Bekapta...Most mar vege minden disznosagnak. (2009.07.07. 10:26) Navracsics beadja. Fletó bekapja ?!

2008.04.14. 13:15 NORBERT

Igy születésnap előtt

Telik múlik az idő s közben alig alig jelentkezem. Igazából egyik blogomra sem irtam, s igazaból egyikel sem volt időm foglalkozni. Készülök érettségire, aztan julius-augusztstol egy kellemes meglepetest igérek az olvasóknak. A projekt kész, már csak a megvalósitás van hátra. Sajnos nem sikerült, úgy elkezdeni a projektet, hogy az Idefigyu első éves születésnapjára kész legyen. Meglepődtem, amikor eszembejutatták, hogy nocsak most lezs ebben a hónapban egy éves a blogod. Hát igen. Április 26.-i bejegyzések a elsők. S a blog lassan de biztosan halad a 25.000dik látógató fele.  reméle, huszonhatodikáig el is lesz érve a 25 ezres egyedi látogató szám. És akkor boldog leszek. Mondjuk igy is az vagyok.

Mindenjót, pá!

3 komment

2008.01.18. 13:40 NORBERT

Meghalt Bobby Fischer

Címkék: a sakk legjobb bobby fischer

(Szerintem, ha valaki, akkor Ő mindenképp megérdemel egy bejegyzést.)

Hatvannégy éves korában Izlandon meghalt a sakkozás világbajnoka, Bobby Fischer, aki 1972-ben megszakította a szovjetek hegemóniáját, és Borisz Szpasszkijt legyõzve a legjobb lett.

A zseniális tehetségű Robert James Fischer élete legnagyobb sikerét 1972-ben, Izlandon érte el, amikor a szovjet Borisz Szpasszkijt legyõzve a világ legjobbja lett, egyben ő lett a sportág legfiatalabb világbajnoka is.

Amíg a döntőig eljutott, kétszer is 6-0-ás győzelmet aratott, improvizatív játékára addig nem volt példa, egyik legyőzöttje, Bent Larsen hónapokra idegszanatóriumba kényszerült a veresége után. (Egyik híres partija [1] Larsen ellen.)

Néhány éve a szigetország volt az otthona - az Egyesült Államokból kiutasították -, és hatvannégy éves korában itt is halt meg. Korábban három vagy négy évig élt Budapesten, előtte a Vajdaságban, imádta a gyógyfürdőket.

Világbajnoki címét nem védte meg, mert 1975-ben, harminckét évesen váratlanul - veretlenül - visszavonult, nem állt ki Anatolij Karpov ellen, nem értett egyet ugyanis a nemzetközi szövetség szabályzatával.

A kilencvenes évek elején visszatért és Belgrádban újra megmérkõzött Szpasszkijjal, a mérkõzés létrehozásában nagy szerepet vállalt Rajcsányi Zita - később feleségül is kérte - és az újvidéki Kubát János, akinek segítségével elõteremtették a 3,3 millió dolláros díjalapot. Az 1992-es mérkőzés előtt nyilvánosan leköpte azt a telexet, amelyben tudatták vele, hogy Jugoszlávia tiltott terület, és amerikai állampolgár nem léphet be az ország területére.

Hivatalosan ugyan soha nem igazolódott be, hogy magyar gyökerekkel rendelkezik, mégis sokan úgy tartják, hogy igen. Két CIA-ügynök róla írt könyvében azt nyomozta ki, hogy egy Neményi Pál nevû magyar tudós anyagilag támogatta az édesanyját. (index.hu)


2 komment

2007.12.30. 18:58 NORBERT

Foghúzás

Bazzmeg ilyen nincs. Uhha. Engem kirázott a hideg ettől a videótol.

1 komment

2007.12.19. 16:52 NORBERT

Fingfurulya

Egyszerűen ülök és nézem, hogy ilyen nincs. Normális embernek nem juthat ilyen eszébe. Beszúrtam hadd röhögjetek ti is egy jót rajta.

1 komment

2007.12.15. 17:03 NORBERT

A világ legnagyobb hűlyéje

Hát basszus, nem semmi az alábbi videó. Filmben ha látom nem hiszem el, hogy ilyesmi a valóságban is megtörténhet.

1 komment

2007.12.05. 15:29 NORBERT

Barbie baba levele a Mikuláshoz

copy/paste from vicc.hu

Tetves Mikulás!

Na ide figyelj te kis rohadék dagadt törpe! Eddig minden évben segítettem neked, és eljátszottam a Tökéletes Karácsonyi Ajándék szerepét, majd befagyott a seggem azokban a fürdőruhákban a fagyban, belefulladtam a sok műteába a sok teadélutánon. Jobb lesz, ha változtatsz valamit a jelenlegi helyzeten az idén Karácsonykor, máskülönben nemzeti katasztrófát fogok előidézni - és nekem elhiheted, az elég szar lesz. Itt van hát az én karácsonyi kívánságlistám:

1. Egy kényelmes, megkopott melegítőruha. Elegem van már abból, hogy mindig úgy nézzek ki, mint egy k*rva. Mekkorára zsugorodnak még ezek a fürdőruhák? Van fogalmad arról, milyen érzés az, amikor a nejlon belevág a seggedbe?

2. Igazi fehérnemű, amit tényleg fel és le lehet venni. Lehetőleg fehér. Melyik seggfej találta ki a Mattelnél azt, hogy az olcsóság kedvéért imitált fehérneműt FRÖCCSÖNTENEK rám??? Tisztára úgy néz ki, mint a cellulitisz.

3. Egy IGAZI férfi... mondjuk GI Joe. Vagy a fenébe is, beérem egy hupikék törpikével is ahelyett a köcsög Ken helyett. És különben is, minek neki az a fülbevaló? Ha már ezzel a nyomoronccal kell szenvednem, legalább intézd úgy, hogy MINDEN testrészünk meglegyen.

4. Igazi, behajlítható karokat, lábakat is akarok!

5. Mellkisebbítő műtét. Nem érdekel, hogy kit kell érte megölnöd, csak intézd el!

6. Egy sportmelltartó. Addig is amíg a műtétet el nem intézed.

7. Új állás. Az állatorvos és a tanárnő már valahogy nem jön be. Mit szólnál mondjuk a rendszeranalitikushoz? Vagy inkább a PR menedzserhez?

8. Egy új, a kor szelleméhez jobban illő szerep. Mondjuk "Depressziós Barbie", a megfelelő doboznyi csokireszelékes jégkrémmel és egy zacskó chipsszel. Vagy "Állatvédő Barbie", saját festékszóróval és műszőrme bundával. Vagy "Leszokó Barbie" nikotintapasszal és néhány csomag rágóval.

9. Vedd tudomásul, hogy nem leszek többé játék a McDonald's-nál. A zsír tönkreteszi a műanyagomat.

10. Mattel dolgozói részvénycsomag. 50 év munka után ennyit igazán megérdemlek.

Oké Mikulás, egyelőre ennyi. Tekintettel a társadalomban betöltött fontos szerepemre, nem hinném, hogy kéréseim túlzóak lennének. Ha ezzel mégsem értesz egyet, akkor jövő Karácsonyra kereshetsz magadnak egy másik k*rvát. Ez ilyen egyszerű.

Üdv, Barbie

5 komment

2007.12.02. 14:08 NORBERT

Kampány-spotok youtube-ról

Rmdsz-t és Tökés Láaszlót direkt kihagytam.

Végignézve a youtube-on csaknem minden Európi Parlmenti választásokon induló reklámfilmje megtalálható. Most politikai hovatartozastól függetlenül nézzük csak végig őket. Lássuk ki áldozott legnagyobbat az internetes média oltárán.

Kezdjük mindjárt elsőnek a leggyengébbel:

1. PNL- Renate weber klipje, gyenge, de nem csak az övé az, a liberálisoktól nem találni semmi valamirevaló youteube-os anyagot. Egyszerű és átlagos, talán azért mert nem tesz semmi mást csak felsorolja a kampányigéreteit. Semmi frappáns, semmi meggyöző.Folytassuk a sort egy, a PNL klippjétől csipősebb, talán épp őket rugdosni akaró

2. PLD klippel. A kampányuk során nyilvánvaló volt, hogy Stolojan az egyedüli kampányarcuk. Nem kockáztattak, és nem forditottak energiát holmi új és ismeretlen arcok felfuttatásában. Igy van ez a netre került egyetlen egy szem spotjukkal is. Amugy nyiltan célozgatásukból azt lehet kivenni, hogy a jelenlegi helyzet hülye, de ők aztán majd megoldják. Amugy igen egyszerű módon egy klipbe foglalták az EP választásos és a referendumi mondanivalójukat is.
Akik még kiáltak a referendumon "igen"-el való szavazás mellett azok ugyebár nyilván a

3. PD-sek, akik nem jelöltekkel kampányoltak. Reklámfilmjükben, szerintem, az archiv felvételeken még látható pártkongresszus izét adják, teli terem, mindenki boldog, mindenki tapsol. Tudjátok: A Párttal a néppel egy az utunk...
Ami számomra kicsit meglepő, az az, hogy amellett, hogy annyira nyiltan céloztak pártjuk Basescu általi tamogatottságára a plakáton, a videóban pedig egyáltalán fel sem tünik az osztályfőnök. Na, de voltak olyanok akik kampányoltak  demokrat párt helyett is Basescuval.

4. Ilyen a PIN. Tölük, csakis azért, mert a legjobbaknak találom a klippjeiket mindjárt kettőt is beszúrok. Az elsőn, amint már emlitettem az államelnök is szerepel:
A második videó is ötletes. Persze ez is csipkelödik a többi párttal...
Most elképzelem, hogy mi lenne, h ezt a reklámot Tökés stábja készitette volna. Igen, jól gondoljátok: parfüm helyett csotányirtó :P.

Amelyik videó kedves még számomra az a

5. Szociáldemokraták videója, azért mert magyarul kezdődik. A videó OK, fiatalos, egyszerű, es nem nagy igéreteket lobogtatnak benne, hanem tipikus szocialista értékeket sorolnak fel.
Ami megint csak átlagos, és nagynak hangzó igéretekkel van megtűzdelve az a

6. PNTCD reklámfilmje, mely nem tükröz mást csak téyleg, öszintén azt ami maga a párt, parasztok pártja. Már meg ne haragudjatok, nem rosszindulatból mondtam, hanem  spot utolsó képkockájára apropóztam. Akár az is lehetett volna a szlogenjük, hogy bocskorosan Európába.
7. PAS - Annyira kicsi és jelentéktelen párt, hogy már majdnem elfelejtettem utánnuk keresni a youtubeon. Mintha azt akarná sugallni, hogy nem fogadunk románokat a határokontúl. Na most, ha ez igy lenne akkor nem élne mittoménhánymilló román külföldön...A Tökéses és RMDSZ-es kampányfilmeket én most itt nem kommentálom, túl sokan, sokat, sok helyen beszéltek már roluk. A többi párttól pedig nem találtam semmi, kifejezetten erre célra készitett reklámfilmet.

Szólj hozzá!

2007.11.20. 16:00 NORBERT

Emberi tetris

A régebb közölt emberi tetrisnek a szebbik valtozata. Több szempontból is szebb, egyik, hogy bár az eredetiben japánok, ebben európaiak játszanak, a másik szempont pedig, hogy a multkori fiuk helyett ebben bikinis csajok vannak. Hát nem csodálatos? ;;)

Szólj hozzá!

2007.11.16. 12:17 NORBERT

Felháborító embertelenség

Az indexen olvastam a hírt és néztem meg a lentebbi videót. Amit láttam elborzasztott. Egy kanadai repülőtéren löttek halálra egy lengyel férfit elektromos pisztollyal a rendőrök. A férfi nem tudott angolul, eltévedt a repülőtéren és ezért dührohamot kapott, a földhözvágott egy számítogépet, de semmilyen ellenálást nem mutatott, amikor a rendőrök jöttek. Errefel körbeállják és lövik. Érdemes végignézni a sokkoló videót, hogy meglássuk, hogy pontosan mi volt és hogyan ölték meg.Undorító, hogy megengedhet magának ilyesmit bárki is. A videót nézve, ahogy látom, hogy haldoklik szegény ember, majd tényleg meghal, teljesen megborzadok, megundorodom az emberektől, hogy ilyesmire képesek. És akkor én is, mi is azok volnánk?

1 komment

2007.11.07. 13:42 NORBERT

Copy/paste-nem saját, de azért jó

Szavak, amelyeket NEHÉZ kimondani ittas állapotban:
Manifesztáció
Innovatív
Prejudikáció

Szavak, amelyeket NAGYON NEHÉZ kimondani ittas állapotban
Dezoxiribonukleinsav
Individualizmus
Cogito ergo sun
Termékspecifikáció

Szavak, amelyeket LEHETETLEN kimondani ittas állapotban:
Köszönöm, de inkább nem feküdnék le veled.
Nem kérek több italt, köszönöm.
Sajnálom, de a szőke nagymellű nők nem az én ízlésem.
Jó estét biztos úr, szép esténk van, nemde?
Á, senki nem szeretné hallani, ahogy énekelek.

1 komment